Sokol Řevničov

3. a 4. mistrovské utkání

Napsat komentář

Dobře rozehrané utkání jsme nedokázali dotáhnout do vítězného konce

3. kolo, pátek 21.12. 2012 17:40, Hala TJ TZ Rakovník

Poločas 3:2

Sokol Řevničov: Tomeš PavelTóth Martin, PedálArnošt, Murčo, Petráček

Branky: Murčo 2x, Pedál, Petráček

V pátek pokračovala futsalová soutěž na Rakovnicku. Opět jsme sehráli dvě mistrovská utkání, po kterých jsme završili vinou málo přihlášených týmu podzimní část soutěže. Je jenom škoda, že se podzimní část za účasti pěti celků nehraje třeba čtyřkolově, aby týmy odehrály více zápasů. Dnešními soupeři našemu celku byli FC Přílepy a Kings Rakovník. Do obou utkání jsme postrádali, ať už vinou pracovních povinností, nebo vinou bůh ví čeho hnedle šesti hráčů.

Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a po chvíli jsme se ujali vedení. Vynutili jsme si tlak na útočné půlce, přišla přihrávka před bránu na Murča, Přílepští si ovšem srazili loptu do brány sami, gól byl připsán Murčovi. Po této brance jsme zbytečně polevili a začli kupit chyby. Toho dokázali Přílepy využít a nejdříve vyrovnali a posléze se dostaly dokonce do vedení. Jejich první branka byla hlavně dosti laciná. Kousek za středovou čárou vyprodukoval jeden z hostujících hráčů střelu a ta proklouzla překvapenému Tomešovi pod tělem. O vyrovnání se postaral střelou placírkou po zemi k levé tyči Murčo. Hosté hráli celý zápas hodně do těla, produkovali fyzický styl hry, ale žádný záludnosti. Některé zákroky byly na hraně a některé i za ní. S tím jsme se špatně vyrovnávali a těžko dostávali nadostřel. Přeci jenom se nám ještě do konce prvního poločasu podařilo strhnout vedení na svou stranu. Pedál se prodral po levé straně a střelou levou nohou k pravé tyči nedal brankáři sebemenší šanci. a když se do konce prvního poločasu neujala již žádná z dalších šancí, vedli jsme o poločase o jednu branku.

Druhý poločas ovšem našemu mužstvu vůbec nevyšel. Opět jsme nechali soupeře hrát a ten toho dokázal využít. Nejdříve se mu povedlo šťastně vyrovnat a posléze dokonce strhl dalším podobným gólem vedení na svojí stranu. S odpovědí jsme nečekali dlouho. Za téměř ztraceným balónem se vydal Petráček a na lajně vedle brány jej napálil před ní, tam se lopta odrazila od jednoho z hráčů a skončila v síti za překvapeným brankářem. Místo toh, abychom soupeře dorazili, jsme si nechali těsně před koncem dát branku. Ani tlak ke konci zápasu a jedna obrovská neproměněná šance už na konečném výsledku nic nezměnila a prohráli jsme 4:5. Se soupeřem se rozhodně hrát dalo a je škoda, že jsme utkání nedovedli do vítězného konce.

Utkání jsme prohráli gólem pár minut před koncem a soupeři tak doslova darovali tři body do tabulky. V dalším utkání nás čekal nepříjemný soupeř a to Kings Rakovník.

Ani ve druhém utkání se nám nepodařilo uzmout nějaký ten bodík

4. kolo, sobota 21.12. 2012 19:40, Hala TJ TZ Rakovník

Poločas 1:4

Sokol Řevničov: Tomeš PavelTóth Martin, PedálArnošt, Murčo, Petráček

Branky: Pedál, Murčo, Petráček

Na druhé utkání jsme si museli počkat, jelikož dle rozpisu jsme jej měli odehrát až na úplný konec. V tomto utkání jsme poměřili síly s Kings Rakovník, dosud vedoucím celkem okresní soutěže.

V tomto utkání jsme rozhodně favoritem nebyli, ale soupeři jsme nechtěli dát nic zadarmo. Kingové se poměně rychle dostali do dvougólového vedení. Nebylo to ovšem způsobeno tím, že by nás Kings přehrávali, bylo to po našich chybách a nedůsledností. Hlavně druhá branka z rozehraného přímáku byla laciná. Do zápasu jsme se vrátili gólem Pedála, kterému přihrával Arnošt. Největší šanci jsme spálili z pokutového kopu. Pedál se pokusil loptu poslat po zemi k levé tyči, ale tu nohou brankář Kings zachytil. Byť se hrálo vyrovnané utkání, góly už do konce prvního poločasu stříleli pouze hosté. Nic na tom nezměnilo ani břevno nastřelené Arnoštem. Dostali jsme ještě dvě branky a po poločase jsme prohrávali o tři branky a to 1:4. Byla to celkem velká rána prohrávat o tři branky, ale vědět, že nehraješ zase tak špatně.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodlání ještě zdramatizovat utknání. To se nám i díky dobrému pohybu podařilo. O snížení se postaral Murčo po přihrávce Arnošta, který nám byl spolu s Petráčkem v těchto utkáních pomoct, jinak bychom museli utkání odehrát ve čtyřech lidech. Nadostřel jedné branky se nám povedlo snížit záhy z rozehraného rohového kopu. Na přihrávku si naběhl Petráček a snížil. Hrálo se vyrovnané utkání a diváci čekali, jestli se našemu mužstvu podaří srovnat a nebo naopak Kings opět odskočí. Jenže z naší strany to bylo vše. Hosté si vítězství v tomto utkání už vzít nenechali. Byť jsme se snažili, dokázali nám Kings vstřelit ještě tři branky. Nakonec si tak došli pro celkem pohodlné tři body.

Ani v tomto utkání jsme bohužel nedokázali bodovat a po dvou zápasech odjíždíme bez bodového zisku. V tabulce se propadneme a musíme jíž vzhlížet k jarní části, která snad bude o poznání lepší.

Napsat komentář